/Livrare si Retur
Livrare si Retur 2018-08-22T06:10:42+00:00

Livrare

Livrarea produselor se realizeaza prin curier rapid oriunde in Romania, Bulgaria, Ungaria si Polonia.

Costul livrarii pe teritoriul Romaniei este de 14 lei. Livrarea se face in termen de 1-3 zile lucratoare.

Retur

În cazul în care ați decis să returnați un produs pe care l-ați cumpărat de la Crystalusion.com conform reglementărilor privind vânzarea la distanță, aveți dreptul să anulați comanda dvs. în termen de 10 zile lucrătoare de la data la care ați primit produsul. Este obligatoriu să aveți grijă de produse pe durata cât le dețineți și produsele trebuie returnate fără a fi utilizate și nedesfăcute și în aceiași stare în care ați primit produsele cu dovada de achiziționare.

S.C. Oak Tree Alliance S.R.L. recomandă ca înaintea returnării unui produs să vă exersați dreptul de anulare prin a ne scrie la contact@oaktreealliance.comsau la adresa:

S.C. OAK TREE ALLIANCE S.R.L.
Soseaua Iancului, nr. 8,
bl 114A, scara A, Etaj 2, Ap. 12
Bucuresti, Romania

Echipa noastră de la Serviciul clienți va prelua cererea dvs. și vă va informa cu privire la pașii următori.

Adresa la care puteți returna produsele este:

S.C. Dezso – Tarazi Group S.R.L. (compania de curierat)
Bulevardul Iancu De Hunedoara 33,
Etaj 2, Apt 14, Bucuresti,
Romania

După ce vom primi produsele, vom emite o rambursare completă pentru respectivul produs conform metodei originale inițiale de plată. Vă avertizăm că rambursarea unei plăți poate dura până la 10 zile lucrătoare.

S.C. Oak Tree Alliance S.R.L.nu oferă servicii de colectare pentru produsele care sunt returnate la Crystalusion Limited.
S.C. Oak Tree Alliance S.R.L. nu va plăti servicii de rambursare prin poștă, clientul trebuie să returneze produsul pe propria cheltuială dacă acest lucru este necesar.

Produse disponibile pe