/Termeni si conditii
Termeni si conditii 2018-04-04T08:30:39+00:00

Informații despre proprietarii Crystalusion.ro

Suntem o companie privată.
Următoarele informații sunt solicitate de către regulamentele privind comerțul electronic (Directiva CE) 2002.
http://www.crystalusion.ro este furnizat de Crystalusion Limited., companie a cărei adresă este înregistrată la 12 Regent Court 1 North Bank NW8 8UN, Londra, Regatul Unit.

Adresa noastră de e-mail este contact@crystalusion.ro.
Numărul de înregistrare a companiei Crystalusion Limited este GB 08317730.

In Romania, distribuitorul nostru oficial este compania OAK TREE ALLIANCE S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, sectorul 2, Soseaua Iancului, nr. 8, Bl. 114A, Scara A, Etaj 2, Ap. 12, cod unic de inregistrare 36389368, numar de inregistrare in registrul comertului J40/10380/2016.

Actualizari Crystalusion.ro

Din când în când, website-ul Crystalusion.ro este actualizat din motive diverse precum modificarea informațiilor de pe site sau actualizarea termenilor și condițiilor de pe site. Este important să vă familiarizați cu acești termeni și aceste condiții în mod regulat și utilizarea continuă a Crystalusion.ro înseamnă că acceptați și vă supuneți termenilor și condițiilor in varianta actualizata cel mai recent.

Restricție de vârstă

Pentru a putea face cumpărături pe Crystalusion.ro, trebuie sa aveți 18 ani sau mai mult. Daca avem dubii in acest sens, putem solicita o forma de identificare in momentul livrării bunurilor.

Doar pentru uz personal

Produsele achiziționate de pe Crystalusion.ro vor fi utilizate doar pentru uz personal și nu vor fi revândute în scopuri comerciale.

Preturi

 • Toate prețurile afișate pe Crystalusion.ro sunt preturi in lei.
 • Livrarea nu este inclusă în prețul afișat pe site. Livrarea este asigurata prin FAN Courier, costul livrarii fiind de 10 lei pentru toata aria de acoperire FAN Courier. Pentru a verifica daca adresa dumneavoastra de livrare se afla in aria de acoperire FAN Courier, va rugam sa consultati pagina http://www.fancourier.ro/acoperire/. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara ariei de acoperire FAN Courier, poate interveni un cost suplimentar pe care va va fi comunicat inainte de livrarea comenzii.
 • Prețul pe care îl plătiți pentru bunurile achiziționate este afișat pe site imediat ce continuați procesul de plată. Veți fi anunțat cu privire la preț si livrare, înainte de a vi se solicita utilizarea oricăror fonduri.
 • Ne vom asigura întotdeauna de faptul că prețurile de pe Crystalusion.ro sunt actualizate și exacte; cu toate acestea, pot apărea erori; în cazul în care apare o situație în care, in cazul unui produs de pe site a fost afișat prețul incorect al acestuia, vă vom contacta prin telefon inițial pentru a confirma prețul corect si apoi pentru a va oferi opțiunea de reconfirmare sau de anulare a comenzii.
 • Plata pentru bunurile dvs. poate fi efectuată prin transfer bancar, prin numerar la livrare sau, dacă doriți, puteți trimite un email la contact@crystalusion.ro pentru a stabili detaliile unei metode de plată alternative.

Drepturi de proprietate intelectuala

Conținutul website-ului http: //www.crystalusion.ro este protejat de drepturi de autor, de înregistrare a mărcilor comerciale și de alte drepturi de proprietate intelectuală. Nu aveți permisiunea de a reproduce, modifica, copia, distribui, transmite sau publica conținutul http://www.crystalusion.ro în scopuri comerciale.

Răspundere și indemnizație

Crystalusion.ro nu își asumă responsabilitatea pentru riscurile externe asociate achiziționării on-line. Crystalusion.ro nu va fi răspunzător față de dvs. pentru niciun fel de pierdere de conținut sau materiale încărcate prin intermediul site-ului web. Crystalusion.ro nu își asumă nicio răspundere de niciun fel pentru orice pierdere sau deteriorare provocată de acțiunile întreprinse sau luate pe baza materialelor sau informațiilor conținute pe site.

Crystalusion.ro nu va fi responsabil pentru:

 • Pierderile financiare rezultate din utilizarea site-ului web.
 • Daune fizice cauzate de utilizarea site-ului.
 • Bug-uri, viruși care pot fi transferați de pe site-ul Crystalusion.ro pe computerul dvs. personal.

Diverse

 • Nu aveți dreptul să alocați sau să transferați niciunul dintre drepturile dvs. în conformitate cu acești termeni și condiții.
 • Contractul dintre noi (Crystalusion.ro) și dvs. (clientul) va fi guvernat de legile Romaniei.
 • Crystalusion.ro nu își asumă răspunderea pentru întârzierea sau nereușita livrării produselor în cazul în care cauza întârzierii este cauzată de circumstanțe care nu pot fi controlate de noi.
 • Dreptul dvs. de anulare poate fi exercitat în scris sau prin intermediul unui alt material contactandu-ne pe email la adresa contact@crystalusion.ro sau prin posta la adresa Soseaua Iancului, nr. 8, Bl. 114A, Scara A, Etaj 2, Ap. 12, sectorul 2, Bucuresti, Romania.

Site-uri terțe părți

Site-ul Crystalusion.ro include link-uri către alte site-uri web în beneficiul consumatorilor noștri însă Crystalusion.ro nu este responsabil pentru conținutul site-urilor externe. Prin urmare, suntem excluși din categoria oricăror daune sau răspunderi survenite in urma utilizării site-urilor externe.

Produse deteriorate

Dacă credeți că plicul pe care l-ați primit a fost deteriorat, Crystalusion.ro solicită clienților noștri să nu deschidă sau să rupă conținutul din pachetul Crystalusion și să trimită două fotografii digitale ale produsului deteriorat la contact@crytalusion.ro înainte de o fi solicitata o rambursare sau înlocuire a produselor în conformitate cu politica noastră privind rambursările și returnările.

Cum se detectează un plic deteriorat? Un plic deteriorat conține un semn lichid vizibil în exterior. Dacă observati că un plic (Soluția de curățare sau Crystalusion – Liquid Glass Protection) este gol, acest lucru indica o eroare de fabricație și, prin urmare, trebuie să contactați echipa noastră de asistență clienți la contact@crystalusion.ro.

Informații esențiale pentru aplicare

Există mai multe situații în care este recomandat să contactați echipa noastră de asistenta clienți înainte de a deschide și de a aplica produsul Crystalusion – Liquid Glass Protection.

Dacă aveți îndoieli cu privire la oricare dintre comentariile de mai jos, vă rugăm să contactați echipa noastră de relații pentru clienți prin e-mail la contact@crystalusion.ro;

Produsul Crystalusion – Liquid Glass Protection nu trebuie aplicat pe suprafețe sensibile la alcool. Acesta a fost testat pe toate mărcile tehnologice majore, incluzând, dar fără a se limita la, HTC, Samsung, Canon, LG, Philips, Sony, Apple, HP, IBM, Nokia si multe altele. Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.
Dispozitivul sau suprafața dvs. trebuie să fie curățate în mod excepțional înainte ca stratul Crystalusion – Glass Glass Protection să poată fi aplicat. Acest lucru este necesar pentru ca stratul Crystalusion să se poată fixa corespunzător de dispozitivul sau suprafața aleasa. Acesta este și motivul pentru care Crystalusion este vândut împreună cu un dispozitiv de curățare, însă dacă aveți îndoieli cu privire la curățenia aparatului sau a suprafeței, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Produse disponibile pe